Σελίδες

Menu

20.11.16

Το Φθινοπωρινό μας δέντρο !!!




Μιας και είμαστε ακόμα στο φθινόπωρο είπαμε να κάνουμε μια κατασκευή που να τον θυμίζει έντονα!!! Φτιάξαμε λοιπόν ένα δέντρο μέσα στο σπίτι μας!!!

Τα υλικά απλά:

  • Χαρτόνι  κάνσον
  • Χάρακας
  • Μαρκαδόρος/ξυλομπογιά
  • Kόλλα
  • Και φυσικά φύλλα


 Αφού έχω μιλήσει στον Τζώρτζη για το φθινόπωρο και του έχω εξηγήσει κάποια πράγματα ( μπορεί να είναι μόλις δύο αλλά καταλαβαίνει τα πάντα. Δείχνει έντονο ενδιαφέρον για καινούρια πράγματα και του αρέσει να εξερευνεί ) πήγαμε και μάζεψε ο ίδιος τα φύλλα ( η χαρά του απερίγραπτη και το γεγονός ότι το έκανε μόνος του τον ξετρέλανε ακόμα περισσότερο, περιττό να πω ότι μαζέψαμε φύλλα και για άλλα δέκα δέντρα, τόσο πολύ είχε πάρει φόρα… )

Εγώ σχεδίασα στο χαρτόνι ένα κορμό δέντρου και τα κλαδιά του και ο Τζώρτζης κόλλησε τα φύλλα… μπορεί να φαίνεται απλό σαν διαδικασία αλλά για το ίδιο το παιδί το οποίο ανακαλύπτει τον κόσμο και τη φύση είναι πολύ σημαντικό και φυσικά το έργο του είναι μοναδικό!



Και εννοείτε πως το κολλήσαμε στον τοίχο του σπιτιού μας για να το καμαρώνουμε μέχρι να έρθει η επόμενη κατασκευή να το αντικαταστήσει ! Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα έχουμε να κάνουμε πολλά!!!



Μέχρι την επόμενη ανάρτηση, σας φιλώ!!!   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips