Σελίδες

Menu

16.7.16

Γιο-γιο ή αλλιώς καθεσάκι !!!


Είμαστε στη φάση που ο Τζώρτζης μου δείχνει εδώ και καιρό  πως θέλει να κόψει την πάνα, οπότε μπήκα στην διαδικασία να ξεκινήσω να ψάχνω διάφορα σχετικά!

Και βρήκα αυτό!!!

Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή!


Καθεσάκι το ονόμασε η μαμά Αλεξάνδρα  η οποία σκέφτηκε και υλοποίησε την ιδέα της! Πέραν του το ότι σε κερδίζει οπτικά γιατί έχει πολύ ωραία χρώματα είναι ένα έξυπνο προϊόν γιατί μπορεί να το χρησιμοποιήσει το παιδί και όταν ξεκινάει να κόψει την πάνα (δηλαδή σε μικρή ηλικία) αλλά και σε μεγαλύτερη… ένα gadget (θα το χαρακτήριζα εγώ) που μπορείς να το έχεις μαζί σου βγαίνοντας από το σπίτι γιατί απλά χωράει στην τσάντα σου! Πώς;;; Δες το σχετικό βίντεο εδώ!

Έτσι πλέον δεν υπάρχει το άγχος εάν θα έχει το παιδί κάποιο ‘’ατύχημα'' εκτός σπιτιού μέχρι να βρούμε κάποια τουαλέτα ή να κολλήσει κάποιο μικρόβιο ούτε και να λερωθεί!

Και το σημαντικότερο όλων είναι πολύ οικονομικό!!!

Βέβαια περισσότερες λεπτομέρειες για το αγαπημένο καθεσάκι μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα www.kathesaki.gr ή στo Facebook αλλά μπορείτε και να επικοινωνήσετε για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση με τη  γλυκιά μαμά Αλεξάνδρα.

Σημ: η παραπάνω ανάρτηση δεν αποτελεί διαφήμιση διότι δεν πληρώθηκα για να το κάνω απλά μου άρεσε το συγκεκριμένο προϊόν και ήθελα να το μοιραστώ! Επίσης οι φωτογραφίες και τα βίντεο παρατίθενται  με τη σύμφωνη γνώμη της μαμάς!

Θα χαρώ πολύ να μου πείτε τη γνώμη σας σε περίπτωση που το έχετε χρησιμοποιήσει!!!


Σας φιλώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips