Σελίδες

Menu

1.9.16

Happy Anniversary (και μια πρόκληση-πρόσκληση!)

   

  Καιρό έχω να ανεβάσω ανάρτηση. Λίγο το καλοκαίρι που έφτασε στο τέλος λίγο οι διακοπές και οι εξορμήσεις από δώ και από κεί λίγο-πολύ που δεν ξεφεύγει πλέον τίποτα του Τζώρτζη και που θέλει να συμμετέχει ενεργά σε οτιδήποτε και αν κάνουμε  ( από τον χυμό που θα στύψουμε μαζί κάθε πρωί, που θέλει και αυτός να στύψει και να βάλει μαζί μου τον χυμό στο ποτήρι του για να τον πιεί, μέχρι που θα μου υποδείξει υπενθυμίσει  που βάζουμε το κάθε αντικείμενο σε περίπτωση που δεν το κάνω αμέσως μόλις τελειώσω με αυτό ). Που μυαλό και χρόνος λοιπόν για να στρωθείς να γράψεις.
   Η σημερινή ανάρτηση όμως είναι αφιερωμένη στον σύζυγο μου, με τον οποίο κλείνουμε μαζί 3 χρόνια γάμου και πολλά περισσότερα χρόνια δεσμού σχέσης. Σ΄αυτόν τον άνθρωπο που αγαπώ και μ΄αγαπάει. Σε αυτά τα χρόνια που είμαστε μαζί και που περνώντας ο καιρός μας έχουν κάνει πιο δεμένους λειτουργώντας ομαδικά!!! Κρατώ μόνο τις καλές και ευτυχισμένες στιγμές( οι οποίες είναι πάρα πάρα πάρα… πολλές )  και με αυτές συμπορεύομαι και πάω μπροστά!!! Και μια από τις σημαντικότερες στιγμές είναι φυσικά η γέννηση του παιδιού μας, αυτό το μικρό, γλυκό, αγαπησιάρικο, ζουζουνίστικο πλασματάκι που ήρθε στη ζωή μας και την άλλαξε ολοκληρωτικά… την έκανε πιο ενθουσιώδη, χαρούμενη, ευτυχισμένη, σημαντική… δημιουργώντας πιο ισχυρούς δεσμούς και κάνοντας μας δεμένους σαν μια γροθιά!!!

   Εδώ λοιπόν θα μοιραστώ κάποιες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος μας στην Αμερική… ένα ταξίδι γεμάτο νέες εμπειρίες, γεύσεις, εικόνες, γνωριμίες αλλά και τρόπο ζωής. Ένα ταξίδι που με γέμισε περισσότερο σαν άνθρωπο και με έκανε να δω διαφορετικά κάποια πράγματα!!! ‘Ένα ταξίδι που σίγουρα θα θυμάμαι και θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένο στο νου και στην ψυχή μου! Ένα ταξίδι που φυσικά θέλω να κάνω ξανά και ξανά και ξανά!!!


Κτίριο Helmsley Νέα Υόρκη



Γέφυρα του Μπρούκλιν Μανχάταν

Ο Charging Bull στην οδό Broadway

Time Square

 Metropolitan Opera Νέας Υόρκης

Central park Νέα Υόρκη

Central park Νέα Υόρκη




 καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου

Η θέα από το empire state building


Καπιτώλιο 

 Γλυπτό του Λίνκονλ






Λευκός Οίκος

Πάνω απ΄τα σύννεφα



Μνημείο Ουάσιγκτον

Βόλτα με τη νέα μου βαλίτσα

Λίμνη Οντάριο Τορόντο

CN tower Τορόντο



ακρωτήρι κανάβεραλ

έτοιμη για εκτόξευση



Καταρράκτες Νιαγάρα


Miami beach





Η θέα από το δωμάτιο

Αγία Σοφία ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στο Μαιάμι






Disneyland Ορλάντο



   Και εδώ, σε αυτό το σημείο προκαλώ-προσκαλώ  τρείς μαμαδομπλόγκερ τις οποίες εκτιμώ και έχω γνωρίσει μέσω του blogging  ( εννοείται πως υπάρχουν και άλλες φυσικά )… και είναι οι:

  • Έλενα από το Busy Mamas Corner
  • Γιάννα από το Όταν Γεννήθηκα Ξανά (η οποία κάνει εξαιρετικές δραστηριότητες με το μαιμούδι δίνοντας του αξεπέραστη αγάπη και αποτελεί πηγή έμπνευσης) και η
  • Νίκη από το Mama Farma 
   Αυτό που έχουν να κάνουν είναι να αφιερώσουν μια ανάρτηση αναβιώνοντας μέσα από το φωτογραφικό τους φακό στιγμές από ένα ταξίδι, ένα πάρτι, ταξίδι του μέλιτος, διακοπές μια εκδρομή ή οτιδήποτε άλλο έχει μείνει έντονα χαραγμένο στο μυαλό τους!

 Περιμένω ανυπόμονα τις απαντήσεις σας!!!



Happy anniversary my love!!! I love….you and my baby...

Καλό χειμώνα να έχουμε…

Σας φιλώ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips