Σελίδες

Menu

18.6.16

Χρόνια Πολλά Μπαμπά !!!


Για όσους δεν το γνωρίζουν πέρα από την γιορτή της μητέρας ( που γιορτάζεται κάθε χρόνο την πρώτη Κυριακή του Μαΐου )  υπάρχει και η γιορτή του πατέρα που γιορτάζεται την  Τρίτη Κυριακή του Ιουνίου. Γιατί και οι πατεράδες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού. Γιατί λοιπόν να τους ξεχνάμε;
Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός αλλά και γιατί ψάχνουμε ευκαιρίες για να γιορτάσουμε ετοιμάσαμε μια μικρή έκπληξη στο μπαμπά μας!
Εντάξει ο Τζώρτζης είναι μικρός για να σκεφτεί και να υλοποιήσει κάτι μόνος του οπότε ανέλαβε δράση η μαμά.
Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήθελα ( και ο Τζώρτζης επίσης ) να δώσουμε στον μπαμπά μας μια κάρτα που να αποτυπώνει μέσα στιγμές ανάμεσα σε μπαμπά και γιό που ευχαριστιούνται εξίσου και οι δύο!
Έτσι λοιπόν μια μέρα τους έβαλα  να “παίξουν’’ με τα αποτυπώματα τους. Ευκαιρία για παιχνίδι , ο Τζώρτζης ενθουσιάστηκε ( αν και στο παρελθόν έχουμε κάνει αποτυπώματα  αλλά κάθε φορά είναι διαφορετική ) αφού λοιπόν τελειώσαμε το παιχνίδι πήρα τα αποτυπώματα των ποδιών τους και μαζί με το κείμενο που σκέφτηκα τα έδωσα στα κορίτσια από το σαν παραμύθι που με βοήθησαν στη βάφτιση  για να μου φτιάξουν την κάρτα (Κατερίνα και Χριστίνα ευχαριστώ πολύ).




Μέσα στην κάρτα από την μια πλευρά κόλλησα και μια φωτογραφία των δύο ( πατήρ και υιού ) και από την άλλη το κείμενο! Επίσης έκανα και ένα μπρελόκ με την λέξη μπαμπάς. Επιβάλλεται ντε, λόγω της ημέρας.
Μια ξεχωριστή κάρτα για έναν ξεχωριστό μπαμπά! Τον δικό μας μπαμπά!
Και φυσικά δεν θα παραλείψω να ευχηθώ χρόνια πολλά και στον δικό μου μοναδικό μπαμπά!

Εσείς κάνατε κάποιο δώρο στον μπαμπά ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips