Σελίδες

Menu

14.2.16

Happy Valentine's Day !!!

   
Η  14η Φεβρουαρίου είναι η μέρα που γιορτάζει ο Άγιος Βαλεντίνος και αυτή η ημέρα έχει καθιερωθεί ως η ημέρα των ερωτευμένων αφού είναι ο προστάτης των ζευγαριών. Βέβαια δεν είναι όλοι λάτρεις της συγκεκριμένης γιορτής. Για όσους όμως είναι, μπορούν να το γιορτάσουν με διάφορους τρόπους…

 Εμείς το γιορτάσαμε όλοι μαζί!!!  Δηλαδή εγώ, ο husband  και το παιδί (αν και καλό είναι να μην περιμένουμε μόνο τις γιορτές για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό ).  Ήξερα ότι έπεφτε Κυριακή και εδώ και μερικές μέρες έκανα μια μικρή προετοιμασία πρώτον  για να είναι η μέρα λιγάκι διαφορετική ( που ούτως ή αλλιώς με τον Τζώρτζη είναι ) και δεύτερον  για να έχουμε να θυμόμαστε…. Εξάλλου μου αρέσουν οι γιορτές οπότε ένας λόγος παραπάνω!

 Αρχικά σκεφτόμουν τι δώρο ήθελα να κάνω στον husband …αφού μου πέρναγαν διάφορα από το μυαλό μια μέρα έπεσα πάνω σε μια κατασκευή της  Σωτηρίας  από το My Little Cozy World (την δική της κατασκευή θα την βρείτε εδώ). Με το που την είδα ενθουσιάστηκα και είπα ωραία ιδέα για δωράκι!!! Τι είναι αυτό; Χειροποίητη κούπα!!!
 Διαλέγεις μια ωραιότατη πορσελάνινη λευκή κούπα και με ειδικούς μαρκαδόρους τη γεμίζεις –χρωματίζεις με ότι σε εμπνέει  το άτομο στο οποίο θες να την δωρίσεις. Δεν είναι τέλειο;;; Και πανεύκολο!!!





 Έτσι λοιπόν έφτιαξα δύο κούπες. Γιατί πέραν του συζύγου είμαι ταυτόχρονα ερωτευμένη και με ένα ακόμα πλάσμα το οποίο μπήκε σχετικά πρόσφατα στην ζωή μου (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό ) πρόκειται φυσικά για το παιδί μου που ήρθε στον κόσμο μου και τον άλλαξε ολοκληρωτικά… έφερε τα πάνω κάτω  και με έκανε να αναθεωρήσω πολλά ( τα θυμάμαι πάλι και συγκινούμαι  ) οπότε δεν μπορούσα να μην δεν τον συμπεριλάβω στην σημερινή γιορτή!

 Αφού λοιπόν ολοκλήρωσα τις κούπες γράφοντας κάτι ξεχωριστό για τον καθένα, τις τύλιξα με χαρτί περιτυλίγματος και τις  έδεσα με κόκκινη κορδέλα. Στο τέλος κάθε κορδέλας έδεσα και μια μικρή κάρτα με ένα λογότυπο και το όνομα του καθενός ( για να πάει το σωστό δώρο στον σωστό παραλήπτη, γιατί  που ξέρεις;  Μπορεί στον δρόμο να μπερδευτούν ) 



Έπειτα το κάθε δώρο, συνόδευε και μια κάρτα ( τι έτσι θα το έδινα; Ξεροσφύρι;). Τις κάρτες τις έκανα εγώ,απλές και ξεχωριστές!!!




 Προτίμησα τις κούπες  να μην τις γεμίσω με κάποιο γλύκισμα ( για να φαίνονται πιο ελκυστικές ) αλλά προτίμησα να βάλω μπόλικα συναισθήματα για να τις δωρίσω…. και νομίζω ότι  αυτό ήταν τελικά που έκανε το δώρο μου μοναδικό και ξεχωριστό!

 Για να κάνουμε την μέρα μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, βάλαμε τον Τζώρτζη να κάνει τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών σε μια κόλλα χαρτί με κόκκινο χρώμα, σε σχήμα καρδιάς ( εξάλλου αυτή είναι που κυριαρχεί την σημερινή μέρα). Βέβαια αποτυπώματα κάναμε και στο παρελθόν, με τρελό ενθουσιασμό αλλά δεν είναι το ίδιο,  γιατί  μεγαλώνοντας  αντιλαμβάνεται διαφορετικά το κάθε τι . Είπαμε όμως  να χρωματίσουμε με κηρομπογιές ( με την βοήθεια της μαμάς )και  μια καρδιά.

 Έλλειπε όμως και κάτι άλλο, κάτι γλυκό. Το γλυκό αυτό ήρθαν να συμπληρώσουν τα πιο νόστιμα σοκολατάκια . Την συνταγή την είχα δει από το μπλόγκ της Αθηνάς, το mummyslittleman  και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Εγώ όμως έκανα μια μικρή παραλλαγή (τα έκανα σε σχήμα καρδιάς και πρόσθεσα κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, έτσι για τσαχπινιά  και είπαμε λόγω της ημέρας ).

 Αυτό που ήρθε να ολοκληρώσει το όλο concept ήταν ένα banner που έκανα, το οποίο βρήκα στο pinterest ( φοβερή μηχανή αναζήτησης ) .



 Αυτή ήταν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου  φέτος, μοναδική, ξεχωριστή και πρωτότυπη. Δεν χρειάζεται πάντα κάτι ακριβό για να δείξουμε την αγάπη μας ( εννοείται πως αν προκύψει δεν θα πούμε όχι ) μπορούμε να το κάνουμε συχνά με πολλούς  και απλούς τρόπους , γιατί αυτό είναι που την κάνει μαγική!!!

 Χρόνια Πολλά σε όσους είναι ερωτευμένοι και γιορτάζουν σήμερα αλλά και Χρόνια Πολλά σε όσους είναι ερωτευμένοι και γιορτάζουν κάθε μέρα!!! Να περνάτε καλά και να χαμογελάτε!!!



Φιλιά ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips