Σελίδες

Menu

20.4.17

Play Kids: Το δικό μας egg hunting!!!


Το Πάσχα πέρασε τόσο γρήγορα που δεν το κατάλαβα! Ίσως το ότι έχεις να κάνεις πράγματα μέχρι τελευταία στιγμή αλλά και οι υποχρεώσεις των ημερών δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο…..

Φέτος παίξαμε και εμείς το egg hunting το  γνωστό κυνήγι αυγών και νομίζω πως θα γίνει παράδοση!

 Το είχα δει για πρώτη φορά πέρυσι από την γλυκιά Γιάννα του όταν γεννήθηκα ξανά που αποτελεί πηγή έμπνευσης πραγματικά, η οποία το  είχε διοργανώσει άψογα για το παιδάκι της και τους φίλους του και ανυπομονούσα να το διοργανώσω και εγώ για τον μικρό μου κυνηγό!

Τι θα χρειαστείτε:

 Σοκολατένια αυγά ή λιχουδιές
Εμείς στο δικό μας κυνήγι αυγών είχαμε αυγά από φελιζόλ (τα είχε βάψει ο Τζώρτζης με τέμπερες πριν λίγες μέρες) μιας και δεν τρώμε ζάχαρη.

Καλάθι
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ότι καλάθι θέλετε, αρκεί να μπορεί να το κρατάει το παιδί. Εγώ για παράδειγμα, πήρα κεσεδάκια από άδεια γιαούρτια και (με την βοήθεια του Τζώρτζη) τα τυλίξαμε με γκοφρέ χαρτί, βάλαμε σύρμα πίπας για χερούλι και ένα πομ πον και… έτοιμο!!!

Πως παίζεται το κυνήγι αυγών;

Αφού κρύψετε τα αυγά ή τις λιχουδιές (σε κορμούς δέντρων, σε γλάστρες αλλά και σε πιο εμφανή σημεία αν τα παιδιά είναι μικρότερης ηλικίας) φωνάζετε τα παιδιά και ξεκινάτε!!! Στόχος να βρείτε όλα τα αυγά που έχετε κρύψει (γι' αυτό πρέπει να θυμάστε που τα έχετε βάλει). 


Αφού λοιπόν έκρυψα τα αυγά μας σε κορμούς δέντρων, σε γλάστρες αλλά και σε χόρτα ξεκίνησε το δικό μας κυνήγι! 
                                               
                                            Τα καλαθάκια μας!









                                           Που είναι το αυγό;


Νομίζω πως είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που αρέσει πολύ στα παιδιά, εμείς πάντως το ευχαριστηθήκαμε και το διασκεδάσαμε πολύ!!!

Και κάπου εδώ να ευχηθώ Χρόνια Πολλά!!! Το Φως της Ανάστασης να λάμψει στις καρδιές μας και στα πρόσωπα μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips