Σελίδες

Menu

9.3.17

Love reading:ΕΛΜΕΡ


Όσοι μας παρακολουθείτε θα έχετε καταλάβει την αγάπη μας για τα βιβλία! Και εγώ και ο μικρός μου βιβλιοφάγος τρελαινόμαστε για το διάβασμα! Γι'αυτό εξάλλου πήραμε μέρος στο Kidsreadathon17 (λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ). Στόχος μας τα 26 Βιβλία. Ελπίζω να τα καταφέρουμε!



Σήμερα (για όσους δεν τον γνωρίζετε) θα σας παρουσιάσουμε τον Έλμερ, τον παρδαλό ελέφαντα . Ο Έλμερ, είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους ελέφαντες. Τι το διαφορετικό έχει; Χρώματα, πολλά χρώματα! Το μόνο χρώμα που δεν έχει είναι το γκρι. Ένα βιβλίο που μιλάει για αξίες, όπως η διαφορετικότητα και η φιλία…









Τίτλος βιβλίου: ΕΛΜΕΡ
Συγγραφέας McKee David
Σειρά βιβλίου: Έλμερ
Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ
Προτεινόμενη ηλικία: 0-5
Αριθμός σελίδων: 31


Ο συγγραφέας του βιβλίου, Ντέιβιντ Μακ Κι είναι ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους εικονογράφους παιδικών βιβλίων στη Μεγάλη Βρετανία. Τα βιβλία του εκδίδονται σε όλον τον κόσμο και πολλά από αυτά έχουν διασκευαστεί για την τηλεόραση. Ιδιαίτερα γνωστός έγινε ως δημιουργός του αξιαγάπητου παρδαλού ελέφαντα, του Έλμερ!

Στην ίδια σειρά ανήκουν και άλλα βιβλία όπως:
  • Ο Έλμερ και το ουράνιο τόξο
  • Έλμερ και Ρόζα
  • Ο Έλμερ και τα ξυλοπόδαρα
  • Η Μπάντα του Έλμερ

Επίσης , έχουμε στην κατοχή μας και την ¨Μικρή βιβλιοθήκη του Έλμερ¨
Είναι τέσσερα μικρά βιβλιαράκια από χαρτόνι. Το καθένα από αυτά αναφέρεται ξεχωριστά στα χρώματα, σχήματα, αριθμούς και στη μέρα του Έλμερ. Τα οποία βιβλία αν τα γυρίσεις από την άλλη πλευρά σχηματίζουν σε παζλ, τον Έλμερ.





Τίτλος: Έλμερ, μικρή βιβλιοθήκη
Συγγραφέας: McKee David
Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ
Σειρά βιβλίου: Βιβλία από χαρτόνι
Προτεινόμενη ηλικία: 2 έως 3
Αριθμός σελίδων: 48

Εμείς λατρέψαμε αυτό το βιβλίο τόσο γιατί αγαπήσαμε τον Έλμερ  για τη  διαφορετικότητα του και το χιούμορ του αλλά και για την εξαιρετική του εικονογράφηση!



Μέχρι την επόμενη ανάρτηση,

Πολλά φιλιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips