Σελίδες

Menu

28.10.17

Love reading: Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες!



Σε ένα μακρινό βασίλειο ζούσε ένας βασιλιάς… ο οποίος νόμιζε ότι τα ήξερε όλα και είχε άποψη για τα πάντα… με την ίδια ξεροκεφαλιά αντιμετώπιζε και τον μοναχογιό του, τον πρίγκιπα… ώσπου μια μέρα σταμάτησε να μιλάει και να τρώει. Επιστρατεύτηκαν οι καλύτεροι μάγειρες για να βάλουν τα δυνατά τους στην μαγειρική… αυτό όμως δεν στάθηκε δυνατό για να αλλάξει την κατάσταση….



Τι συνέβη λοιπόν; Γιατί σταμάτησε ξαφνικά ο πρίγκιπας να τρώει και να μιλάει; Τελικά θα καταφέρει να μιλήσει ξανά; Που αποσκοπεί το ταξίδι τους στη Χώρα των Σκέψεων, εκεί που όλες οι σκέψεις πετάνε στον αέρα;



Όλα αυτά τα ερωτήματα απαντώνται σε αυτό το βιβλίο, όπου το χιούμορ και η δράση κυριαρχούν!
Οι διάλογοι ανάμεσα στους δυο μάγειρες που προσπαθούν με κάθε τρόπο να κερδίσουν τη θέση τους στο παλάτι είναι πραγματικά μοναδικοί!


Όνομα βιβλίου: Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες
Συγγραφέας: Άγγελος Αγγέλου-Έμη Σίνη
Εκδόσεις: Παπαδόπουλος
Προτεινόμενη ηλικία: 4+
Αριθμός σελίδων: 48

Το συγκεκριμένο βιβλίο βασίζεται στην θεατρική παράσταση ¨Δύο ξεροκέφαλες κουτάλες¨  του Άγγελου Αγγέλου και της Έμη Σίνης

Εδώ θίγονται θέματα, όπως η φιλία, η αξία της συνεργασίας, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα. Πως τα πρέπει και οι επιθυμίες των άλλων πρέπει να γίνονται σεβαστά! Και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο όταν πραγματικά ακούμε αυτόν που μιλάει!
Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Ευχαριστώ θερμά τις εκδόσεις Παπαδόπουλος που δώσανε την δυνατότητα σε εμένα και στο παιδί μου να έχουμε στα χέρια μας αυτό το βιβλίο!

 Σύντομα έρχονται και άλλες βιβλιοπροτάσεις!!!

Φιλιά...













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips