Σελίδες

Menu

13.10.17

Love reading: Ένα παιδί χωρίς συναισθήματα!



Τι είναι τα συναισθήματα και γιατί υπάρχουν άραγε; Για να υπάρχουν στη ζωή μας προφανώς κάποιο λόγο θα έχουν! Αφήστε τα λοιπόν να βγουν προς τα έξω μαθαίνοντας στα παιδιά σας πως να τα διαχειρίζονται.
Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τα παιδιά σας είναι να τους μάθετε να αυτορυθμίζουν τα συναισθήματα τους! Να τους δείξετε πως να τα επεξεργάζονται τη στιγμή εκείνη που βγαίνουν στην επιφάνεια!

Τελικά, υπάρχουν άνθρωποι χωρίς συναισθήματα και πως είναι να ζεις χωρίς αυτά;

Ο Βλάσης είναι ένα παιδί χωρίς συναισθήματα! Ένα παιδί που δεν αισθάνεται ούτε χαρά ούτε θλίψη, ούτε πόνο, ούτε ανυπομονησία, ούτε ενθουσιασμό ούτε φόβο…. συναισθήματα που για ένα παιδί ( αλλά και για τους ενήλικες ) έχουν κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του.



Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να κατανοήσουν τα παιδιά την έννοια των συναισθημάτων αλλά και το λόγο έκφρασης τους! Πως χωρίς αυτά η ζωή μας θα ήταν ανούσια και ασήμαντη!

Μέσα από τα συναισθήματα μαθαίνουμε να εκφράζουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε και η ουσία της ζωής εκφράζεται μέσω των συναισθημάτων!


Πως γεννήθηκε όμως ο Βλάσης; Την απάντηση, μας την δίνει η ίδια η συγγραφέας η Ειρήνη Μακρή-Αδάμου σε μια απολαυστική συνέντευξη η οποία θα ακολουθήσει σύντομα. Επίσης μας εκμυστηρεύεται και κάποια μελλοντικά της σχέδια!

Τίτλος βιβλίου : 'Ενα παιδί χωρίς συναισθήματα
Συγγραφέας : Ειρήνη Μακρή-Αδάμου
Εκδότης : Τα Μετέωρα
Αριθμός σελίδων : 40

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε κάνοντας την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή στέλνετε e-mail στο info@tameteora.gr Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου!





Σας φιλώ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips