Σελίδες

Menu

16.9.17

Beauty tips: Το μυστικό της bee factor!!!


  Την bee factor την γνώρισα πριν λίγο καιρό και την αγάπησα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το γεγονός και μόνο οτι χρησιμοποιεί στα προϊόντα της αγνό κερί μέλισσας (το οποίο λατρεύω) με κέρδισε αμέσως!

  Τα προϊόντα της εταιρείας είναι αποκλειστικά δικής τους παραγωγής με πρώτες ύλες που ελέγχουν και παράγουν οι ίδιοι όπως το βιολογικό κερί μέλισσας, πρόπολη, αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων.



  Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούν στις  παρασκευές των προϊόντων τους είναι χωρίς χημικά συντηρητικά και παρασκευάζονται με παραδοσιακές μεθόδους (είναι δηλαδή φτιαγμένες στο χέρι).

  Μιας και το βασικό τους συστατικό είναι το κερί μέλισσας να και μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό:
  •     Το αγνό κερί μέλισσας, όταν παράγεται απευθείας από τη μέλισσα έχει λευκό χρώμα. Σκουραίνει καθώς ενσωματώνονται σε αυτό γύρη, πρόπολη, σκόνη καθώς και άλλα υπολείμματα από το μελίσσι. 
  •      Όταν θερμανθεί πάνω από τους 85 βαθμούς Κελσίου καταστέφονται τα ωφέλιμα στοιχεία του (γιαυτό χρειάζεται προσοχή στην χρήση του).
  •     Έχει βρεθεί πως το κερί που χρησιμοποιούν οι μέλισσες για να καλύψουν το ώριμο μέλι διαθέτει αντιβιοτικές ουσίες που το καθιστούν ικανό να συντηρεί το μέλι.
  •    Χρησιμοποιείται σε πολλές καλλυντικές παρασκευές καθώς τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό είναι πολλά!

  Παρακάτω θα σας παρουσιάσω δύο από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει και έχω αγαπήσει!


Κεραλοιφή για την ευαίσθητη περιοχή του μωρού!

  Τι πιο καλό για τα μωράκια από την απλή κεραλοιφή. Εμένα με ενθουσίασε η υφή της, είναι τόσο λεία και δεν αφήνει λιπαρότητα! Η συγκεκριμένη είναι για ηλικίες από 6 μηνών και πάνω ( καθώς περιέχει αιθέρια έλαια τα οποία δεν ενδείκνυνται για μικρότερες ηλικίες )




Η συγκεκριμένη περιέχει: αγνό κερί μέλισσας, βιολογικό ελαιόλαδο, σιτέλαιο, έλαιο καλέντουλας, αιθέριο έλαιο λεβάντας, αιθέριο έλαιο ρωμαϊκό χαμομήλι.

Πέρα από την ευαίσθητη περιοχή του παιδιού σας μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για εγκαύματα, τσιμπήματα και φυσικά για ενυδάτωση. Προσωπικά, την έχω πάντα στην τσάντα μου.


  Η επόμενη κεραλοιφή ανήκει στην αρωματική τους σειρά και είναι η

           Endless Summer – Αργκάν

  Πέρα από την ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα, πραγματικά θυμίζει καλοκαίρι και σε ταξιδεύει! Την λάτρεψα…εγώ την χρησιμοποιώ και ως βάση μακιγιάζ. Η ποσότητα που χρειάζεται είναι ελάχιστη (γιατί ως γνωστών, προϊόντα που έχουν ως βάση κερί και λάδια αντί για νερό χρησιμοποιούνται σε μικρότερες ποσότητες για να καλύψουν τις ανάγκες μας). Η συσκευασία δε πολύ παιχνιδιάρικη...και η πινελιά με το βουλοκέρι την απογειώνει!



Η συγκεκριμένη περιέχει: κερί μέλισσας, αμυγδαλέλαιο, ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, άρωμα αργκάν.

  Εξαιρετικές είναι και οι υπόλοιπες κεραλοιφές της ίδιας σειράς με αρώματα όπως:

·    Φράουλα
·    Τριαντάφυλλο και μπαχάρια
·    Καραμέλα βουτύρου
·    Λεμόνι λάιμ
·    Τσιχλόφουσκα
·    Πραλίνα σοκολάτα


 Φανταστείτε μυρωδιές και αρώματα...

Η bee factor άνοιξε το κατάστημα της τον Απρίλιο και στις 28/9 θα γίνουν τα εγκαίνια όπου ένας τυχερός θα κερδίσει το μέλι της χρονιάς!!! Το δώρο, πραγματικά είναι υπέροχο!!!


Τα προϊόντα της εταιρίας bee factor μπορείτε να βρείτε στο e-shop του καταστήματος εδώ.

Στο blog της bee factor θα βρείτε άρθρα σχετικά με το κερί και τις ιδιότητες του και άλλες ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τις κεραλοιφές!

Το μυστικό της bee factor είναι προϊόντα μοναδικά, γεμάτα αγάπη, έτοιμα να σε ταξιδέψουν στον  πλούσιο κόσμο των αιθέριων ελαίων ακούγοντας τις δικές σου ανάγκες!

Και θα κλείσω με το motto τους…
Νιώσε τη δύναμη της φύσης στο δέρμα σου!!!



Σας εύχομαι ένα δημιουργικό σαβ/κο

Φιλιά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blogging tips